4ο τουρνουά πετοσφαίρισης Δυτικών Προαστίων – 3η αγωνιστική

Ολοκληρώθηκε και η 3η αγωνιστική της διοργάνωσης στην κατηγορία των γυναικών με την αναμέτρηση μεταξύ Αχιλλέα και Άρη Αμφιάλης, στο κλειστό γυμναστήριο “Σιταποθήκες” στο Κερατσίνι. Σ’ έναν αμφίρροπο και συναρπαστικό αγώνα μεταξύ δύο εκ των καλύτερων ομάδων της διοργάνωσης, ο φιλοξενούμενος Αχιλλέας έκαμψε δύσκολα την αντίσταση των γηπεδούχων και αναδείχτηκε νικητής με 3-0 (18-25, 22-25, 24-25), κατακτώντας έτσι την 1η θέση στον Α’ όμιλο και ένα μικρό πλεονέκτημα στις επερχόμενες χιαστί αναμετρήσεις.

Οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν και στα παιχνίδια του Β’ ομίλου.  Ο ΓΣ Αγ. Αναργύρων παρότι έχασε το 1ο σετ από την γηπεδούχο Άμιλλα με 25-20, ανέκαμψε γρήγορα και κατάφερε χάρη στην εμπειρία του και παρά την απουσία της βασικής του πασαδόρου (η οποία αγωνίστηκε ως διαγώνιος), να ανατρέψει το σκορ και να κερδίσει τα δύο επόμενα σετ με 25-20, 25-19 και το παιχνίδι με 2-1. Ο Μανδραϊκός συνεχίζοντας την πολύ καλή πορεία του στην 1η συμμετοχή του στην διοργάνωση κατάφερε να κερδίσει εύκολα και τον ΔΑΣ Ζεφυρίου με 3-0 και μαζί, όπως ήταν αναμενόμενο, και την 1η θέση στον όμιλο.

3η αγων. Άμιλλα volley! – ΓΣ Αγ. Αναργύρων: 1-2

Έτσι η τελική κατάταξη στους 2 ομίλους, μετά την ολοκλήρωση των αγώνων της 1ης φάσης, διαμορφώνεται ως εξής:

α’ όμιλος:  1.-Αχιλλέας, 2.-Άρης Αμφιάλης, 3.-Σάλαμμον, 4.-Μελάς              

β’ όμιλος:  1.-Μανδραϊκός, 2.-ΓΣ Αγ. Αναργύρων, 3.-Άμιλλα volley!, 4.-Ζεφύρι

Το ερχόμενο σαββατοκύριακο ξεκινούν οι χιαστί αναμετρήσεις μεταξύ των 2 ομίλων για την 2η φάση, έτσι ώστε οι ομάδες να έχουν ακόμα μια ευκαιρία για πρόκριση στα τελικά της διοργάνωσης, σ’ ένα απόλυτα δίκαιο σύστημα. Συγκεκριμένα, για την προημιτελική φάση, θα γίνουν οι αγώνες: Αχιλλέας – Ζεφύρι, Μανδραϊκός – Μελάς, Άμιλλα volley! – Άρης Αμφιάλης και Σάλαμμον – ΓΣ Αγ. Αναργύρων.

Λεπτομέρειες για το πρόγραμμα και την αναλυτική βαθμολογία, μπορείτε να βρείτε στις σχετικές σελίδες στο blogάκι μας.

This entry was posted in διοργανώσεις and tagged . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε